Layout av et 6 x 8 m hus med loft: vi slår nyttig hver meter

Innhold
  1. Funksjoner i rommet
  2. Fordeler og ulemper
  3. Valg av materialer for konstruksjon
  4. Hva slags miljø kan det være?
  5. Vakre eksempler til inspirasjon

Nylig planlegger mange byfolk å kjøpe et hus eller bygge en dacha utenfor byen. Tross alt er dette frisk luft, og kommunikasjon med naturen, og friske, økologiske grønnsaker og frukt dyrket av våre egne hender. Derfor, etter å ha kjøpt en liten tomt, må du bruke den rasjonelt. For eksempel å bygge et lite hus, 6 ganger 8 meter stort, med et vakkert loft.

Funksjoner i rommet

Utformingen av et slikt hus vil ta litt tid, og vil glede eierne som lager et familierede med egne hender. Et 6 x 8 hus er enkelt å plassere på en liten tomt.

Den er kompakt, tar ikke mye plass, men samtidig kan den romme alt som kreves for et komfortabelt liv for enhver familie.

Størrelsesmessig kan et slikt hus sammenlignes med en liten byleilighet. Innvendig vil både boligrom, som kan plasseres på loft, og vaskerom, plassert i kjeller, passe perfekt. Liten på utsiden vil den passe til alt slik at hvert familiemedlem blir fornøyd.

Fordeler og ulemper

Når du planlegger et hus med loft, er det nødvendig å ta hensyn til alle fordeler og ulemper med strukturen. Dette vil bidra til å tydeligere definere funksjonaliteten og formålet til hvert rom.

Å bygge et slikt hus har flere fordeler enn ulemper. For det første opptar huset 6 x 8 et lite område, som økes av loftsetasjen. Ved betaling av eiendomsskatt vil det kun tas hensyn til én etasje: Loftet er et ordinært loft og det regnes ikke som oppholdsrom. For det andre, på grunn av sin lille størrelse, gjør en slik bygning det mulig å spare på å legge grunnlaget og reise vegger, og bruken av moderne materialer lar deg bygge et hus med loft på kortest mulig tid.

Uansett hvor mye du ønsker å bygge det perfekte huset, vil det fortsatt ha ulemper. En bygning med loft er intet unntak fra denne regelen. Når du planlegger å bygge et slikt hus, er det nødvendig å ta hensyn til hellingen på veggene og taket på loftet. Når du kjøper møbler, må du kjøpe lave modeller som passer til størrelsen på rommet. Nivået på varmeoverføring i slike hus er for høyt, derfor er det behov for termisk isolasjon av loftsrommet og installasjon av et varmesystem.

Valg av materialer for konstruksjon

Utvalget av byggematerialer er veldig bredt. For vegger er disse murstein, skumblokker, rammepaneler. For gulv - trebjelker. Hver har sine egne fordeler og ulemper, som du bør være klar over før du tar en endelig beslutning om valget.

Murstein

Dukket opp på byggemarkedet i lang tid og er ikke dårligere enn andre materialer i kvalitet. Den er slitesterk nok, ikke redd for dårlige værforhold, brann, og har god lydisolasjon. På toppen av det ser den motstående mursteinen vakker ut i det indre av stedet.

Skumblokker

Slikt materiale som skumblokker er mer praktisk og billigere enn murstein. Vegger vokser veldig raskt med det. Et hus laget av skumblokker har høy varmeisolasjon, noe som er viktig.

Slike vegger vil aldri bli mugne.

Ramme

Oppføringen av veggene fra rammepaneler har tiltrukket seg mange fans. Populariteten til materialer skyldes det faktum at monteringen deres tar en liten mengde tid. Fabrikker produserer ferdige deler, ved hjelp av hvilke, i henhold til prinsippet om en designer, bygges et hus på en uke.Rammevegger vil ha god varmeisolasjon. Alle materialer er egnet for hjemmedekorasjon.

Bjelker

Et annet miljøvennlig materiale er trebjelker. Det er stor etterspørsel i byggingen av hus 6 til 8. Et slikt hus krever ikke ekstra varmematerialer. Det ser bra ut hvor som helst. Byggingen vil ta litt tid, omtrent to til tre uker.

Hva slags miljø kan det være?

Etter å ha bestemt deg for å bygge et en-etasjes hus med loft, kan du ikke bare spare penger, men også skape skjønnhet og hygge. Et slikt hus kan ikke kalles stort, men en fullverdig familie kan godt bli innkvartert i det. For at alle skal være komfortable, er det nødvendig å lage en plan, som tar hensyn til budsjettet og kravene til eieren.

Hvis huset har en etasje, og familien består av tre personer, kan loftet brukes til å utstyre en soveplass. I første etasje bør du utstyre kjøkkenet, der du kan komme til badet, det andre soverommet og stuen, som takket være de mange vinduene vil ha mye lys.

Det neste alternativet er med en terrasse, gå ut som man føler enheten med naturen. Når du går inn i et slikt hus, befinner du deg umiddelbart i en liten gang, hvor du kan sette en to-dørs garderobe for yttertøy og et lite skap for sko. Videre er det et stort og veldig lyst rom hvor du kan sette en sofa og et lite bord. Rett bak ligger kjøkkenet, kombinert med spisestuen og har et stort bord midt i rommet, deretter et bad. Soverom kan plasseres til høyre for gangen. Og oppe - et gjesterom for besøksvenner.

For en barnefamilie passer et 6 x 8 hagehus med loft best. I første etasje kan du plassere et soverom for foreldrene. Og på loftet - for barn, hvor de ikke bare kan sove, men også leke, uten å forstyrre noen.

I underetasjen, i nærheten av soverommet, anbefales det å plassere en stue og et kjøkken med spisestue, hvor hele familien samles ved et stort bord. For å utvide plassen kan du lage en veranda.

Hvis den er lukket, er det verdt å lage en stue ut av den, og i stedet utstyre et ekstra soverom.

Hvis loftet er en fullverdig andre etasje, kan du i den første utstyre en stue, et bad og et kjøkken, og ovenpå er det to eller tre soverom. En stor er for foreldre, og to mindre er for barn.

Vakre eksempler til inspirasjon

I dag er et 6 x 8 hus med loft et av de mest populære blant befolkningen. Tross alt, hvis du organiserer alle sonene riktig, kan du få drømmehjemmet ditt. Her er noen vakre eksempler.

Det første alternativet er en lys struktur med mørke trebjelker. Huset med loft passer perfekt inn i landskapsdesignet på stedet. En barnefamilie kunne bo i dette huset. Tilstedeværelsen av en romslig terrasse foran inngangen til huset vil tillate barn å leke på den når som helst på året.

Første etasje og loftet er laget i samme stil. Hele huset er bygget i jugendstil - hvite vegger er organisk kombinert med mørke finisher. Midten av huset er ferdig med brune paneler som imiterer naturlig tre. En liten hvit balkong er knyttet til loftet. Der kan du drikke te og beundre området rundt.

Det andre eksemplet er presentert i lysere farger. Vakre søyler støtter en stor balkong laget av samme materiale. Taket er mer skrånende. Derfor kan kun ett rom innkvarteres på loftet, for eksempel et gjesterom. Hele tomten er belagt med belegningsplater. Det er en parkeringsplass på den.

Oppsummert kan vi si at etter å ha godt planlagt et 6x8 m hus med loft, kan du få en helt ergonomisk plass og gjøre rommet varmt og koselig.

Se nedenfor for flere detaljer.

ingen kommentarer

Kommentaren ble sendt.

Kjøkken

Soverom

Møbler