De mest populære husdesignene måler 7 x 9 m med loft

Blant det store antallet alternativer for private landhus, kan du oftest finne bygninger med loft. En av hovedårsakene til denne populariteten er økningen i boareal til minimale kostnader.

Egendommer

Når du bygger et loft, må det huskes at det skal ha lavest mulig vekt. Oftest anbefales det å gjøre dette rommet solid, uten skillevegger. Hvis skillevegger er nødvendige for utførelsen av ideene dine, er det best å lage dem fra gips - dette materialet er sterkt nok, mens det er veldig lett. Det er også nødvendig å vurdere vekten av taket, møbler og interiør. Denne vekten kan påvirke integriteten til veggene og fundamentene.

De nye lokalene skal vanntettes. Et annet viktig poeng er vinduene, de er vanskelige å montere, men det ferdige resultatet blir rett og slett fantastisk.

Loftshus har en rekke objektive fordeler:

 • Sparer penger på byggematerialer.
 • Sparer tid på bygge- og installasjonsarbeid.
 • En gjennomtenkt plass på loftet kan nesten doble husets areal.
 • Enkelhet i å utføre kommunikasjon i en ny boligdel - det er nok å strekke dem fra første etasje.
 • Redusert varmetap gjennom taket.
 • Hvis arbeidet utføres riktig, er det ikke nødvendig å kaste ut leietakerne - de kan trygt fortsette å bo i første etasje.
 • Muligheten til å utstyre et nytt rom, ikke bare som et boligrom, der kan du organisere et rekreasjonsområde, et biljardrom eller et arbeidsområde med et verksted.
 • Muligheten til å realisere dine egne kreative ideer i visjonen om arrangementet av dette rommet. Uvanlige former kan gi deg noen kreative ideer.

Imidlertid har slike bygninger også noen ulemper:

 • Unnlatelse av å overholde konstruksjonsteknologier kan føre til feil varmeoverføring i hele huset.
 • Feil valg av materialer kan føre til høy luftfuktighet og frysing om vinteren.
 • De høye kostnadene ved å installere takvinduer på grunn av komplekst arbeid.
 • Hvis det er vinduer om vinteren, kan naturlig lys bli svekket på grunn av snø.

Prosjekter

Et av de mest populære prosjektene for et hus med loft er en bygning som måler 7 x 9 meter. Hvis et slikt hus er en-etasjes, kan det brukes både som sommerhus og som bolig for flere personer. Med ekstra boareal på loftet kan hele bygget ses på som en stor og komplett bolig for en familie med mange mennesker.

Huset har en 7x9 kvm. m med et loft, kan det totale arealet nå 100 kvm. m. Dette området må nødvendigvis inneholde to eller tre soverom (avhengig av antall personer), stue, kjøkken, bad med toalett og entré.

Når du velger utformingen av et 7 x 9 m hus med loft, må du huske:

 • Det anbefales å plassere alle soverommene, så vel som barnas rom, ovenpå - dette vil gjøre hvilen komplett og morsommere.
 • Kjøkkenet skal i likhet med hallen utstyres i første etasje. Det er et stort antall alternativer for å kombinere dem.
 • Bad og toalett bør være i første etasje. For enkelhets skyld eller i et hus med en stor familie, kan du lage et ekstra bad i andre etasje.
 • Trappen skal ikke krenke plassens integritet verken i første eller andre etasje. Det skal være organisk integrert i interiøret.
 • Takhøyde skal være minst 240 cm.

Ofte, når du bygger et nytt hus med et loft i stedet for et loft, er det mye lettere å tenke over plasseringen av elementer som en balkong eller veranda. I et allerede bebodd hus vil det være vanskelig å "bygge ferdig" dem.Under byggingen er det også mulig å kombinere et hus med en garasje - da kan arealet av rommet i andre etasje øke.

Vakre eksempler

Det er et stort antall hus for permanent opphold med loft. Slike strukturer kan bygges av alle materialer: murstein, blokker, tømmer.

Et av de enkleste og vanligste eksemplene på et 7x9 hus med loft er vist i diagrammene. I første etasje er det kjøkken, stue, bad, bad og gang. Samtidig er det en gjennomgangsgang med trapp som fører til andre etasje. Med denne ordningen med rom vil to soverom bli plassert i andre etasje. Dette er et veldig praktisk alternativ for en liten familie - ett soverom er designet for foreldre, det andre rommet er designet som en barnehage.

Den andre populære versjonen av huset på 7 x 9 m med loft er bygget utelukkende av tre. Har buet trapp til andre etasje. På den første er det entré, bad, kjøkken kombinert med hall, oppholdsrom og eget kontor. Andre etasje har tre soverom. Dette alternativet er perfekt for en familie på 4-5 personer.

På grunn av enkelheten til løsningen og det lille området av selve strukturen, er disse alternativene de mest populære. På grunn av tilstedeværelsen av et stort antall rom, kan du i hver av dem vise dine egne designløsninger når du dekorerer interiøret.

Hus 7 x 9 m blir stadig mer populære. Loftet lar deg i stor grad øke arealet av boarealet, mens du selv kan ordne rommene som du vil.

Se nedenfor for flere detaljer.

ingen kommentarer

Kommentaren ble sendt.

Kjøkken

Soverom

Møbler