Finessene ved å designe hus fra miljøvennlig tømmer

Innhold
 1. Egendommer
 2. Planmuligheter og tegninger
 3. Hvordan bygge?
 4. Fundament
 5. Interiør dekorasjon
 6. Tips og triks
 7. Vakre eksempler

I dag er byggevaremarkedet utrolig rikt og kan tilby forbrukere produkter med en lang rekke egenskaper og egenskaper. Imidlertid er de mest populære og etterspurte fortsatt miljøvennlige produktene. Disse inkluderer tømmeret, hvorfra det oppnås veldig vakre og koselige boligbygg. I dag vil vi bli kjent med alle vanskelighetene ved å designe slike bygninger, samt lære om funksjonene til det spesifiserte byggematerialet.

Egendommer

Tømmerboliger er svært populære og utbredt i dag. Lignende bygninger finnes i mange gater. Etterspørselen etter slike byggematerialer forklares av det faktum at de har mange fordeler, mer enn overlappende små ulemper.

Fra miljøvennlig tømmer kan du bygge ikke bare enkle hus i en etasje, men også mer imponerende boliger med flere etasjer. I tillegg kan de lages i alle former, fra standard til svært originale og uvanlige. Alt avhenger bare av ideen til designeren og eiernes personlige preferanser. Det skal også bemerkes at slike materialer er forskjellige i relativt rimelige kostnader, noe som har en positiv effekt på etterspørselen deres. Det finnes flere undertyper av tømmer. Hver av variantene av slikt materiale har sine egne særtrekk og påføringsmetode.

Det skal også bemerkes at selv en uerfaren byggmester lett kan takle byggingen av et tømmerhus - her trengs ingen spesialutdanning eller mange års praksis. Det er derfor mange forbrukere forplikter seg til å bygge hus fra en bar med egne hender. Hvis du holder deg til teknologi og bruker kvalitetsmaterialer, blir resultatet beundret av brukerne.

Det må vies særlig oppmerksomhet til utvikling av en plan for en slik bolig. Det er veldig viktig å ta hensyn til absolutt alle detaljene i den fremtidige strukturen.

Som regel utvikler erfarne spesialister planer for tømmerboliger.

Hvis det blir tatt en beslutning om å bygge et boligbygg fra et materiale som en bar, bør du finne ut hvilke fordeler og ulemper det har.

Først, la oss ta en titt på fordelene med dette materialet.

 • Først av alt bør oppmerksomheten rettes mot bøyligheten til tømmeret som byggemateriale. Derfor er det en glede å jobbe med ham. Byggingen av et tømmerhus tar sjelden mye fritid og krefter.
 • Du kan bygge et hus fra en bar med egne hender. For å gjøre dette trenger du bare å følge enkle instruksjoner og velge riktig byggemateriale.
 • Bygninger i en rekke arkitektoniske retninger oppnås lett fra slikt materiale. Det kan enten være en enkel eller en veldig original struktur med forskjellige dekorative elementer.
 • Slike konstruksjoner kan skilte med gode styrkeegenskaper.
 • Tømmerhus er slitesterke.
 • En viktig fordel med slike bygninger er deres miljøvennlighet. Et tømmer av høy kvalitet har ingen negativ innvirkning på menneskers helse verken under byggearbeid eller etter ferdigstillelse.
 • Slike hus krever ikke obligatorisk interiørdekorasjon. De ser harmoniske og pene ut, selv om du ikke bruker etterbehandlingsmaterialer.
 • Mange forbrukere velger tømmer fordi det har gode varmeisolasjonsegenskaper. Det er grunnen til at slikt materiale ofte brukes når man bygger hovedhus designet for å leve hele sesongen. Om vinteren er disse bygningene varme og koselige, mens de forblir behagelig kjølige om sommeren.
 • Byggingen av et tømmerhus kan ikke kalles dyrt. Teknologien for bygging av slike boliger er en av de rimeligste. Bare bygging av rammehus vil bli billigere (selv om dette ikke er et faktum).
 • Ifølge eksperter er det ikke nødvendig å forberede et dyrt fundament for et tømmerhus.

Dessverre er ikke hus laget av miljøvennlige materialer perfekte.

De har noen ulemper som er viktige å vurdere hvis du skal bygge et tømmerhus.

 • Den primære ulempen med slike konstruksjoner er brannfaren. Det er ikke en hemmelighet for noen at noen trekonstruksjoner er mottakelige for ild. Selvfølgelig kan et tømmerhus beskyttes mot slike konsekvenser ved å bruke spesielle ildfaste midler. Men selv med bruk av slike vil brannfaren fortsatt være, derfor bør sikkerhetstiltak ikke neglisjeres.
 • Tømmeret er et byggemateriale som seriøst "lider" under påvirkning av ytre faktorer. Disse inkluderer økte nivåer av fuktighet, insekter og, selvfølgelig, tid. Under påvirkning av slike påvirkninger kan tømmeret begynne å tørke ut, råtne eller bli en "godbit" for treparasitter. Men her kan du også bruke spesielle antiseptiske impregneringer, som vil forlenge bygningens levetid. Det er også viktig å overvåke den maksimale tettheten til endene slik at skadelig fuktighet ikke trenger inn i dem. Å ta vare på et tømmerhus vil beskytte det mot negative eksterne faktorer, men mange brukere tilskriver denne funksjonen ulempene ved disse bygningene.

Som du kan se, har tømmerhus mye flere fordeler enn ulemper. Selvfølgelig avhenger mye av hvor kompetent konstruksjonen ble bygget.

Planmuligheter og tegninger

Som nevnt tidligere, kan du bygge et hus av absolutt hvilken som helst modifikasjon fra en bar. Det kan ikke bare være enkelt, men også et intrikat alternativ med flere etasjer. La oss vurdere i detalj flere interessante ferdige prosjekter av lignende strukturer i forskjellige størrelser og oppsett.

Et meget pent hus på 4 x 6 m i 2 etasjer kan reises fra bar.

Så i første etasje vil det være mulig å arrangere følgende rom:

 • liten hall på 4,04 kvm. m, der du bør plassere trappen som fører til 2. etasje;
 • stue på 11 kvm. m, som i første etasje vil være det største rommet (utgangen til det vil følge fra hallen);
 • i hjørnet av første etasje, i skjæringspunktet mellom stuen og gangen, et kompakt kjøkken på 6,65 kvm. m.

Et bad i en slik bolig kan ligge både i første og andre etasje. Alt avhenger av eiernes ønsker. Når det gjelder 2. etasje er det her verdt å plassere ett soverom på 16,88 kvm. m.

En lignende konstruksjon kan brukes som et lite landsted. Utstyr den med et høyt gavltak, trimmet med mørkt takmateriale. La utsiden av veggen være uferdig (det er nok å behandle tømmeret med beskyttende impregnering). Den nedre delen av huset kan suppleres med murverk. Små tretrinn vil se organiske ut ved inngangen. Resultatet er en diskret, men veldig koselig struktur.

Fans av mer originale og solide bygninger vil like et annet prosjekt av et tømmerhus med et areal på 7x8. En tilsvarende konstruksjon kan også ha to romslige etasjer med alle nødvendige rom.

La oss først vurdere hva som kan plasseres i første etasje i en slik bolig:

 • ved inngangen til huset bør det installeres en pen veranda med et areal på 4,79 kvadratmeter. m;
 • rett etter det i huset er det verdt å plassere en rektangulær langstrakt hall på 7,12 kvm.m (en liten trapp som fører til 2. etasje vil finne sin plass nær den ytterste veggen av hallen);
 • på høyre side av hallen vil det være nok plass til kjøkkenet (10,24 kvm) og en mer romslig stue (16, 42 kvm), hvor karnappvinduer vil se organiske ut;
 • som følge av dette blir det ett fritt hjørne i første etasje, plassert rett foran hallen, som bør reserveres til bad (3,42 kvm).

Når det gjelder utformingen av andre etasje, bør du her tildele et område for rom som:

 • et soverom over stuen i 1. etasje (det er ikke nødvendig å lage et karnappvindu på soverommet - det skal være enkelt firkantet med et areal på 14,04 kvm);
 • på høyre side av det første soverommet, plasser det andre (10,24 kvm), som vil gjenta formen på kjøkkenet i 1. etasje med et karnappvindu;
 • overfor disse to rommene vil det være en ledig langstrakt plass - en hall, hvor det vil være utgang til trappen.

Et slikt tømmerhus vil se spektakulært ut hvis du supplerer det med et gavltak med et mørkt tak, og utstyrer karnappvinduer med tak med flere kanter. Fullfør den nedre delen av bygget med steinramming, og bygg en skråtak på høye trestøtter over inngangstrinnene.

Et veldig koselig og gjestfritt hus med dimensjoner 7x9 kan reises fra en bar. På et område på 122 kvm. m vil med hell kunne romme to ganske romslige etasjer med en terrasse og et standard sett med rom.

Så la oss ta en titt på den første etasjeplanen:

 • rett bak en liten terrasse på 10 kvm. m, en inngangshall skal være plassert, som vil skille de to hjørnerommene i huset - en ovn (4,3 kvm) og et soverom (10,6 kvm);
 • fra de oppførte lokalene bør en romslig stue med karnapp på 13,3 kvadratmeter skilles med en vegg. m, et bad på 15 kvm. m og en hall på 3,9 kvm. m med en trapp (som er en fortsettelse av gangen);
 • den resterende plassen (bak veggen fra gang og stue) bør deles inn i 2 separate rom - et hjørnekjøkken (8,1 kvm) og en spisestue (10,6 kvm).

Når det gjelder andre etasje vil planen her være som følger:

 • trappen fra første etasje vil i dette tilfellet gå inn i hallen (5,8 kvm), som blir til en langstrakt stue med karnappvindu, som i første etasje (13,2 kvm);
 • på begge sider av gangen og stuen skal være plassert: på høyre side - et bad i hjørnet (4,3 kvm), og bak det et soverom (14,3 kvm), på venstre side - ytterligere to soverom (8,1 kvm, 10,6 kvm), atskilt med en skillevegg.

Et slikt koselig tømmerhus vil se organisk ut hvis det er supplert med et gavltak av en mørk sjokoladenyanse, og karnappkomponentene er ferdig med et tak med flere kanter (4-5). Over terrassen er det verdt å montere en 3-himmel baldakin, dekorert med samme takmateriale som på taket. Den nedre delen av en slik konstruksjon skal dekoreres med murstein eller murverk, som vil fortynne de monotone nyansene av tømmeret, kombinert med et kontrasterende tak. Ved inngangen til terrassen bør det monteres enkle tretrinn og rekkverk av samme materiale.

  Fra en bar kan du bygge et koselig 8x8 hus med én etasje og et totalt areal på 64 kvm. m. Inngangen til en slik struktur skal være plassert nær hjørnet og supplert med tretrinn med gjerder og støttestolper under taket.

  Under forholdene til en slik bolig kan rom ordnes som følger:

  • utstyr en hall som vil betinget dele huset i 2 halvdeler;
  • til høyre, organiser barnehagen og separer den med en skillevegg fra den romslige stuen på motsatt side;
  • herlighet plassere et annet soverom, og motsatt det plasserer kjøkkenet;
  • badet er best organisert mellom barnehagen og soverommet.

  En slik bolig vil se ganske enkel og iøynefallende ut. For å fortynne monotonien i tømmerkonstruksjonen, bør du vende deg til det kontrasterende mørkerøde taket på gavltaket.

  Vinduer i huset kan monteres både av tre og plast.

  Et en-etasjes hus fra en bar kan bygges med dimensjoner 9x9.En slik konstruksjon kan ha en enkel firkantet form og et tillegg i form av en liten terrasse med et areal på 12 kvm. m.

  I en slik bolig kan du utstyre:

  • en liten entré (6 kvm) rett bak terrassen;
  • en inngangshall i et slikt hus vil føre til en hall (8 kvm);
  • neste rom bak hallen i et slikt hus vil være et bad (4 kvm);
  • Plassen fra gangen til badet vil betinget dele huset i to halvdeler: til venstre bør du organisere 3 delte soverom på 9 kvm. m hver, og til høyre - en romslig stue kombinert med et kjøkken (24 kvm).

  Et så romslig hus skal trimmes med kremfargepaneler, og gaveltaket skal dekkes med burgunderrullmateriale. Det anbefales å bruke vinduer med rammer, hvis farge avviker med et par toner fra veggkledningen. Det nedre "beltet" av bygningen skal være ferdig med dekorativt murverk av en tett kirsebærfarge (for å matche taket). Det er bedre å utstyre terrassen med lette tretrinn og de samme gjerdene / støttebjelkene.

  Det optimale området for et moderne privat boligbygg er 100 kvm. m. Bygninger av denne størrelsen er perfekte ikke bare for permanent opphold, men også for å arrangere en romslig garasje. For eksempel et pent to-etasjers tømmerhus på 96 kvm. m og en garasje på 50 kvm. m.

  Følgende bør plasseres i første etasje i nevnte hus:

  • en liten entré på 2,6 kvm. m, hall 3,7 kvm. m;
  • til venstre for gangen / gangen bør det være et toalett (2,8 kvm) og et separat bad (3,6 kvm);
  • til venstre er det en ledig plass for matlaging (8,9 kvm);
  • de angitte områdene skal kompletteres med en romslig stue (sett trappen til 2. etasje bak polstrede møbler), kombinert med spiseplass (34,8 kvm).

  I første etasje kan du også avsette et ledig hjørne for plassering av fyrrom.

  Når det gjelder andre etasje i en slik bolig, her vil de finne sine steder:

  • en liten hall, som en trapp fører til fra 1. etasje (5,2 kvm);
  • til venstre for hallen, bygg en studie eller en barnehage (8 kvm), og til høyre, duplisere en lignende plass;
  • Organiser et bad (8,7 kvm) i høyre hjørne av andre etasje;
  • I ytterste venstre hjørne av gulvet, plasser et soverom på 14 kvm. m.

  På et slikt område kan du bygge en liten balkong med utgang fra studiet (4,9 kvm). I en slik bolig er det mulighet for å lage en fullverdig overbygd garasje i bakgården på ca 50 kvm. m.

  Et slikt tømmerhus kan stå uten etterbehandling eller suppleres med ytterkledning. Kompletter balkongen i andre etasje med et mørkt smijernsrekkverk, og legg mørkeblå fliser på sadeltaket. Hjørnestykkene av huset og den nedre delen av huset bør suppleres med mur.

  Hvordan bygge?

  Tømmeret er et svært bøyelig og upretensiøst materiale, som er enkelt og enkelt å jobbe med. Derfor er bygging av tømmerhus en ganske enkel og grei prosess som selv en nybegynner i byggebransjen kan håndtere. Det er bare viktig å følge de enkle trinnvise instruksjonene og være ansvarlig for hvert av arbeidsstadiene.

  La oss vurdere i detalj hvordan du kan bygge et høykvalitets og pålitelig tømmerhus selv.

  Fundament

  Det første trinnet er å bygge et godt grunnlag.

  Det finnes flere hovedtyper av slike bygninger.

  • Det er søyleformede, stripe og monolittiske alternativer for fundamenter. Den enkleste er den søyleformede (selvfølgelig må valget av det optimale fundamentalternativet velges basert på typen jord på stedet). Den er laget av asbestsementrør. Disse delene settes inn i forhåndsborede hull.
  • Hvis det søyleformede fundamentet er egnet for nettstedet ditt, må du ta hensyn til det faktum at det har en ulempe - det er ingen forbindelser mellom søylene i en slik struktur. Derfor anbefaler eksperter å velge pelemotparten - i den er pelene koblet sammen takket være en armert betongplate.
  • Det vanligste er fundamentet av tapetype. Det kan utføres i en lang rekke varianter. For imponerende belastninger er det vanlig å bruke baser med samme tverrsnitt, og for små belastninger, en base med liten utdyping, som er billig, men ikke er dårligere i pålitelighet.
  • Platefundamentet er pålitelig og holdbart. Det er en armert betongplate som det utføres byggearbeid på i fremtiden. For forberedelse brukes armering og betong.

  Vegger

  Vanligvis er veggene i et tømmerhus satt sammen direkte på stedet.

  I hjørnene er stengene koblet sammen med en av 2 metoder:

  • med en avsats;
  • uten fremspring.

  Først legges båndets krone på det allerede ferdige fundamentet. Den må kobles sammen i et halvt tre. Dette monteringsalternativet brukes uavhengig av hvilken type tilkobling som ble valgt for de andre radene. Første etasje i et tømmerhus bør være ca 3 m høy.

  Når veggene er lagt ut til ønsket nivå, må du sette et tak og begynne å designe andre etasje, hvis det er planlagt.

  Ofte, når du reiser tømmerhus, brukes spesielle tetningsmaterialer. Det kan være mose, filt eller hamp. De selges i små og praktiske ruller, så å kutte dem i separate bånd vil være veldig enkelt og enkelt.

  Gulv

  Ved legging av gulv bør man være spesielt oppmerksom på isolasjonsmaterialet. Av denne grunn er slike design laget dobbelt. Den valgte isolasjonen er lagt mellom to separate lag, som også i tillegg vil lydisolere boarealet. Bruk et kantet brett og legg ut det grove gulvet.

  Tak

  Etter å ha fullført konstruksjonen av gulvet og veggene, kan du fortsette til byggingen av taket på huset. Det enkleste alternativet i denne situasjonen er en gavlstruktur, som du kan bygge med egne hender uten problemer.

  For en Mauerlat av et slikt tak er det verdt å bruke en stang på 150x150 mm og feste den til veggkronen ved hjelp av braketter, spesielle pinner eller ankre. Sperrene må plasseres slik at de hviler på Mauerlat. Vær oppmerksom på at i seksjonene av støttene er det nødvendig å lage trekantede kutt slik at alle elementene låser seg så pålitelig som mulig. I hus laget av tre, som i de fleste tilfeller gir betydelig krymping, er det ikke nødvendig å lage utsparinger, siden forskyvningen kan føre til deformasjon av den eksisterende strukturen. Det er lurt å sikre sperrene slik at de kan bevege seg. For å gjøre dette vender de seg vanligvis til stålfester - spesielle "sleder". Slike deler består av to deler, som gjør det mulig for sperrene å endre vinkel under krympingen av tømmerkonstruksjonen.

  Sperresystemet for slike boliger bør bestå av det mest pålitelige tømmeret og være et rammegrunnlag. Den setter selve formen på taket og er satt sammen av dupliserte deler. Helningsvinkel, lengde, stigning og tykkelse på sperrene skal angis i bygningsdesignet. Oftest brukes en bjelke, hvis bredde er fra 150 til 180 mm, og tykkelsen er fra 50 mm. De enkelte elementene er festet til hverandre ved hjelp av et not-og-fjær låsesystem, samt stålplater. Når det gjelder å heve sperrene til ønsket vinkel, brukes spesielle sperreben her.

  Det ferdige sperresystemet er dekket med et dampsperremateriale. Et motgitter og en kasse er installert på toppen. Motgitteret er konstruert av lameller, hvis tykkelse er 2 cm. De er installert på isolasjonen langs sperrene. Lekten skal spikres over sperrene. I dette tilfellet avhenger stigningen på stengene av takmaterialet du har valgt.

  Hvis du planlegger å utstyre loftet, er taket i tillegg isolert fra innsiden med platematerialer, for eksempel mineralull.

  Den er plassert mellom sperrene.

  Interiør dekorasjon

  Til tross for at interiørdekorasjonen til et tømmerhus ikke er en forutsetning, er det verdt å finne ut hvilke materialer som kan brukes til dette.

  Før du fortsetter med interiørdesign av slike boliger, er det nødvendig å planlegge for hvilke formål dette eller det rommet skal brukes. For eksempel, hvis du skal bruke en forstadsbygning bare i helgene eller i sommersesongen, kan du spare på isolasjonsmateriale. Men hvis du planlegger å bo permanent i et slikt hus, må det isoleres grundig. Vi må ikke glemme vanntettingsmaterialene.

  Innredningen av en slik struktur bør startes etter interiørdesign. I tillegg må du nøye vurdere i hvilke områder kloakk, varmerør og elektriske nettverk skal gå. Etter å ha fullført alt det foreløpige arbeidet, vil det være mulig å fortsette direkte til interiørdekorasjonen av tømmerhuset.

  Først må du takle utformingen av gulvet. Først må du legge det grove gulvet ved hjelp av en to-lags terrasse. Installasjon av vann- og varmeisolasjon kan ikke neglisjeres. Deretter legges platene ut på gulvet. Denne prosessen tar i gjennomsnitt ca. 2 dager. Det er mange måter å påføre gulvbehandlinger på. For eksempel kan du legge materialer ved hjelp av stokker, eller gulvbjelker eller solid fundament.

  Det optimale etterbehandlingsalternativet må velges basert på bygningens egenskaper. Etter å ha installert gulvbelegget, må du utføre slipearbeid med håndverktøy eller spesielle kverner. I tillegg kan sandpapir med forskjellige kornstørrelser og nivåer av slipeevne være nyttig. Husk at gulvet også må isoleres.

  For etterbehandling i slike strukturer anbefales det å velge polymersammensetninger, som er basert på bare en komponent. Det anbefales å gi preferanse til vannblandinger. Når det gjelder gulvet, kan det dekoreres med nesten hvilket som helst materiale. Det kan for eksempel være parkett, massiv plate, laminat, fliser eller teppe.

  Taket i et tømmerhus kan ganske enkelt stå som det er og ikke utsettes for ytterligere bearbeiding. Ellers bør du referere til strekktaket eller til malingslaget. Her må du bygge på smakspreferansene og ønskene til eierne av hjemmet. Ofte er tak i tømmerhus dekorert med en rekke dekorative paneler. Ikke glem at disse basene, som loftet, trenger isolasjon av høy kvalitet.

  Når det gjelder interiørdekorasjonen av vegger i et hus laget av tømmer, er det verdt å vende seg til spesielle materialer eller høykvalitets gipsblandinger. Før du påfører dem, er det veldig viktig å slipe treoverflatene grundig, og deretter belegge dem med en primer og beskyttende forbindelser.

  Primeren må påføres jevnt og nøyaktig på tømmerveggene. Takket være slike handlinger vil det være mulig å legge etterbehandlingslaget så glatt og estetisk som mulig. Vanligvis består topplakken av 2-3 lag.

  Eksperter anbefaler å bruke bare naturlige forbindelser for interiørdekorasjon av slike strukturer.

  Hus fra en bar kan i tillegg isoleres fra innsiden med mineralull eller skum. Når du legger slike materialer, er det svært viktig å etterlate små hull mellom selve isolasjonen og treveggene. Vanligvis er disse beleggene festet på en forhåndspreparert dreiebenk og motdreie.

  Etter å ha slipt veggene og dekket dem med beskyttende forbindelser, kan du la alt være som det er, eller vende deg til en eller annen kledning. Som regel velges materialer som veggpanel, tapet eller klassiske trelister for dette. Hvis rommet i et slikt hus har et beskjedent område, er det bedre å foretrekke lettere materialer.

  Tips og triks

  Hvis du planlegger å sette et tømmerhus av høy kvalitet på nettstedet ditt, anbefales det å kjøpe bare de materialene som ble laget i vintersesongen. Det er en ubetydelig mengde fuktighet i slike produkter. I tillegg er slikt tre ikke utsatt for blå misfarging.

  Ønsker du at tømmerhuset ditt skal fylles med originale interiørdetaljer og buede strukturer, bør du bruke limtre. Veldig vakre rekkverk, trapper og vinduskarmer er hentet fra det.

  Hvis du bestemmer deg for å bygge en garasje fra en bar med egne hender, bør du ta hensyn til en viktig nyanse - i slike rom spiller kompetent utført ventilasjon en av hovedrollene. Hvis du tar vare på det, vil tømmerstrukturen vare så lenge som mulig og vil ikke miste sin visuelle appell.

  Det anbefales ikke å velge planer og eksempler på hus der det er for store vinduer. Vær oppmerksom på at på grunn av slike komponenter kan varmetapene øke betydelig, noe som vil medføre unødvendige oppvarmingskostnader.

  For å lage et karnapp i et tømmerhus anbefales det å bruke limte bjelker. En veldig sterk og stabil struktur vil bli oppnådd fra dette råmaterialet.

  Hus fra en bar kan lages i en rekke stiler, men noen av de mest populære er:

  • provence;
  • skandinavisk;
  • jakt;
  • rustikk.

  Fagfolk sier at det er umulig å sette nøkkelferdige tømmerhus. Du må først gi strukturen tid til å krympe og først etter det (etter 5-6 måneder) begynne å fullføre arbeidet.

  Ved selvmontering av tømmervegger er det viktig å ta hensyn til at bruk av lin eller slep ikke hindrer dannelse av mikrospalter og sprekker i underlaget. Dette skyldes det faktum at slike materialer ikke kan gi et jevnt lag. Imidlertid er tape-type isolasjon blottet for slike ulemper. Den har jevn tykkelse og pålitelig nålestanset fiberduk.

  Når det gjelder interiørdekorasjonen av veggene, her bør du ikke umiddelbart fortsette å påføre maling. Først bør du gjøre en testfarge.

  Når du velger et eller annet fargeskjema, bør du foretrekke lysere nyanser, fordi de ser mye bedre og friskere ut.

  I tillegg kan de gjøres mørkere om nødvendig.

  Før du fortsetter til byggingen av fundamentet for et tømmerhus, må du nøye justere stedet og rengjøre det grundig.

  En eller annen type fundament bør velges basert på de geologiske egenskapene til jorda på stedet. Vanligvis, for å bestemme egenskapene til jorda, henvender folk seg til spesielle organisasjoner. Selvfølgelig kan slike tjenester være dyre, men du kan enkelt velge en passende base som vil vare så lenge som mulig under de eksisterende forholdene.

  Utfør alt installasjonsarbeid i henhold til prosjektet. Du bør ikke avvike fra planen for ikke å møte problemer og uforståelige situasjoner.

  Du kan dekorere et tømmerhus hele året. Det bør imidlertid tas i betraktning at temperaturen inne om vinteren ikke bør være mindre enn +15 grader. Ved maling av ytre tømmervegger bør utelufttemperaturen være minst + 5-7 grader, og fuktighetsnivået bør ikke være høyere enn 75-80%. Hvis du vil at lakken skal tørke jevnt og pent, må du definitivt overvåke temperaturregimet.

  Ikke forsøm behandlingen av tømmeret med beskyttende antiseptiske impregneringer. Uten riktig omsorg vil slike byggematerialer ikke vare lenge og vil raskt miste sitt opprinnelige utseende.

  Du bør ikke begynne å bygge et tømmerhus på egenhånd hvis du tviler på dine evner. I dette tilfellet er det bedre å kontakte spesialister som vil levere strukturen raskt og enkelt.

  Vakre eksempler

  Fra et så miljøvennlig materiale som tømmer oppnås veldig vakre og koselige hus.De kan gjøres i en rekke farger. I tillegg har slike boliger ofte en veldig original og uvanlig struktur.

  For eksempel vil en mørk brunmalt laminert finertømmer lage en vakker to-etasjers hytte med et gaveltak trimmet med mørke fliser. En liten åpen balkong med et mørkt tregjerde vil se bra ut nær et vindu i andre etasje. Det vil være mulig å fortynne de dystre fargene til en slik struktur med lysere brune vindusrammer, en nedre krone av murverk og et høyt rør (komfyr eller peis), også foret med stein. I nærheten av inngangsdøren bør du utstyre en liten terrasse med samme gjerde som på balkongen. På denne bakgrunn vil inngangsdører i mahogni se organiske ut.

   Tømmerhus ser bra ut uten ekstra dekorasjon. For eksempel kan en struktur laget av profilert materiale i 2 etasjer stå utildekket, men supplert med et røft tak med fire skråninger og takmateriale i en kontrasterende mørkebrun eller burgunder nyanse. Det samme taket bør suppleres med en baldakin over terrassen med tregjerde og støtter. En så liten, men estetisk bygning kan være omgitt av grønne områder og ulike dekorative elementer laget av tre.

   Typiske en-etasjes hus fra en bar ser ikke mindre attraktive og organiske ut. For eksempel kan det være en uferdig struktur med spektakulære grønne fliser som vil skille seg skarpt ut mot bakgrunnen av delikat tre. Ved inngangen til huset vil en liten terrasse inngjerdet med et kontrasterende hvitt gjerde se bra ut. Over dette inngangspartiet bør det plasseres en gavltak, supplert med det samme grønne taket. Det er bedre å male vinduskarmene hvite. Resultatet er et veldig koselig og harmonisk tømmerhus.

   Se neste video om feil ved å bygge et hus fra en bar.

   ingen kommentarer

   Kommentaren ble sendt.

   Kjøkken

   Soverom

   Møbler