Prosjekter av moderne hus og hytter

Innhold
 1. Egendommer
 2. Materialer brukt
 3. Prosjektoversikt
 4. Interiør og eksteriør design
 5. Klare eksempler

I den moderne verden, ved hjelp av ulike dataprogrammer, kan du virkelig lage et ideelt og unikt prosjekt for hjemmet ditt. En person kan virkelig bygge et drømmehus, det ville være et ønske!

Egendommer

I dag gir prosjekter av moderne hus og hytter liv til de mest uvanlige og dristige ideene i oppsett og fasader.

Først må du bestemme i hvilken stil du vil se drømmehjemmet ditt.

 • Minimalisme - preget av avvisning av alt overflødig i interiøret, utvendig dekorasjon, fasade. Ved å følge denne stilen bruker de de enkleste formene, lyse farger og ukomplisert innredning. Denne stilen vil bli brakt til live av metall, tre, glass, så vel som betong. Fordelene med minimalisme er den store plassen og overfloden av lys. Hytteprosjekter i stil med minimalisme bidrar til å spare på konstruksjon og interiør.
 • Høyteknologisk - i motsetning til minimalisme, brukes grove og mørke nyanser i innredningen, det er ofte toner av brutalitet. Denne stilen er dominert av praktisk.
 • Fusjon - kombinerer flere stiler samtidig. Ved å bruke denne innredningen kan du enkelt kombinere minimalisme og gotikk, klassikere og slott, loft og hi-tech.

Prosessen med å lage et prosjekt for et moderne hus inkluderer flere stadier:

 1. arkitektonisk - dimensjonene til den fremtidige strukturen, utseendet til fasadene bestemmes;
 2. konstruktive - posisjonen til fundamentet, vinduer, trapper, dører, gulv er fast;
 3. engineering - et diagram over plasseringen av fremtidig kommunikasjon, stikkontakter, kraner er tegnet;
 4. designprosjekt - interiørdekorasjonen av huset utvikles, og indikerer materialene;
 5. anslag - materialkostnadene som kreves i hvert byggetrinn registreres.

Materialer brukt

  Valget av materiale for å bygge et hus er ganske variert. Ved å gi preferanse til noen av materialene, er det nødvendig å studere hvert av dem ordentlig.

  Landhus laget av murstein er miljøvennlige, frostbestandige og brannsikre.

  Mursteinen har lang levetid, har høy styrke og god lydisolering.

  Hus fra en bar er også populært i dag. Dette er de viktigste fordelene med denne typen materiale.

  • Bygging fra en bar er flere ganger billigere sammenlignet med andre materialer. Hvis du planlegger et hus i økonomiklasse, vil tømmeret være et ideelt alternativ.
  • Svært miljøvennlig, avgir ikke skadelige stoffer. Et flott alternativ for allergikere.
  • Utmerket oksygenpermeabilitet.
  • Etter å ha bygget hus kan du flytte inn umiddelbart. Innvendig trim laget av tømmer vil passe perfekt inn i interiøret.
  • Langvarig.

   Landhus og hytter laget av naturlig tre ser bra ut. Mange ønsker å se samhold med naturen i hjemmet sitt. Naturlig tre er ideelt. Tømmerhus er miljøvennlig, ser flott ut, er slitesterke og holder godt på varmen.

   Prosjektoversikt

   I dag er katalogene fulle av en rekke ferdige landhus og luksushytter. Det er lett å finne et prosjekt for enhver smak: en hytte med panoramavinduer, åpne verandaer, temaannekser og til og med et svømmebasseng.

   Når du planlegger byggingen av et landsted, forfølger en person følgende mål:

   • ensomhet, ønsket om å være alene med naturen;
   • muligheten til å få styrke i frisk luft, ta en pause fra den støyende byen;
   • sannsynligheten for å forbedre helsen, gjøre forbedringen av nettstedet.

   Oftest fungerer tilstøtende terrasser som et rekreasjonsområde i landsteder.De er både åpne og lukkede områder hvor du enkelt kan sitte med venner og grille, trekke deg tilbake med en kopp te og en interessant bok, drive med sport eller yoga.

   Hytter med en innglasset terrasse er å foretrekke, takket være at den kan brukes både om sommeren og om vinteren.

   I den moderne verden har bilen lenge blitt en integrert del av hver familie. Derfor bygges det også garasjer på private tomter.

   Garasjen kan bygges som en frittstående bygning eller omvendt kobles til huset, noe som gjør den til en integrert del.

   Selvfølgelig, hvis nettstedet har et stort område, kan du enkelt tildele et sted for en garasje på den. Imidlertid er det oftere og oftere i landhus at en innebygd garasje brukes.

   De utvilsomme fordelene med en hytte med garasje er flere faktorer.

   • Rask tilgang til bilen. Dette punktet er spesielt viktig når det er regnvær ute - eieren trenger ikke å løpe til en egen bygning i regn, snøstorm og vind.
   • En garasje knyttet til huset bevarer plassen på landet.
   • En tilknyttet garasje er mye varmere enn en frittliggende bygning. En person vil sette pris på denne funksjonen når du reparerer en bil i høst- eller vintervær.
   • En innebygd garasje sparer penger. En egen garasje er også et eget budsjett.

   Taket på huset er en viktig del av det, fordi det beskytter og lukker boligen. Mens de holder seg til moderne design, ønsker mange å ha en hytte med flatt tak. Det er imidlertid flere faktorer å vurdere.

   1. Klima. Hvis en person bor i et regnfullt og kaldt klima, er det tilrådelig å foretrekke et flatt tak med en skråning. Ellers vil vannet ikke kunne renne, og dette er full av dårlige konsekvenser.
   2. Vegetasjon. Hvis det vil være mange trær rundt huset, er det bedre å velge et tak med en skråning.

   Hyttene med flatt tak oppfyller standardene for moderne arkitektur. Konservative, med rette og enkle linjer, de gir gjenklang hos mange.

   Det beste alternativet for elskere av mye lys i huset er en hytte med karnappvinduer. Som regel brukes store eller panoramavinduer i slike hus. Det er også tillatt å kombinere disse to typer vinduer. Med en slik bygning kan du glemme dystre og mørke rom.

   Området til den fremtidige hytta er av spesiell betydning. Her er det selvfølgelig verdt å vurdere antall personer som bor i huset og arealet av tomten som er tildelt for bygging. Hvis budsjettet ikke tillater bygging av herskapshus, er det fullt mulig å hvile komfortabelt i små hus opp til 60 kvm. m. I spesielle kontorer kan de enkelt lage et prosjekt på et lite område, med plass til boliger og ikke-boliglokaler.

   Hus med et areal på opptil 150 kvm. m er perfekt for små familier fra 3 til 5 personer.

   Når det er avanserte muligheter, er det på tomtene mulig å implementere en plan for bygging av hytter med et areal på 300 kvm. m og 500 kvm. m, og til og med 1000 kvm. m.

   En historie

   En-etasjes hus er ganske populære i den moderne verden. En slik bygning vil tillate en byboer å være nærmere jorden, til naturen, og også ha en egen utgang til hagen eller til terrassen.

   Enetasjes hytter har en rekke fordeler å velge mellom.

   1. Pris. Hvis en person har et begrenset budsjett, er en en-etasjes bygning ideell. Det er mye billigere - både hvis du velger et ferdig prosjekt, og hvis du bygger det selv.
   2. Mangel på trapper. Et stort pluss når det gjelder sikkerhet i hjemmet. Spesielt når små barn og eldre bor i huset.

   I dag er det populært å bruke panoramavinduer i små enetasjes bygninger. På grunn av panoramavinduer utvides plassen, og huset fylles med lys. I tillegg kan du nyte naturen dag og natt når som helst på året.

   To-etasjers

   For bygging av et to-etasjes hus kreves grundigere forberedelser. Til å begynne med må du gjøre deg kjent med egenskapene til jorda. Videre er det viktig å mest nøyaktig beregne massen til den fremtidige strukturen.Alt dette er nødvendig slik at jorda i fremtiden ikke synker under vekten av bygningen.

   To etasjer i huset tillater den mest lønnsomme implementeringen av oppsettet. I første etasje kan du plassere et såkalt bruksområde og et gjesterom - dette er et kjøkken, et fyrrom, en bod, en stue. Og andre etasje vil forbli helt det personlige rommet til eierne: et soverom, et kontor, et bibliotek og mye mer. Bad kan plasseres i hver etasje.

   Hvis det planlegges et stort antall personer eller flere familier på hytta, så vil 2 etasjer være akkurat veien. Hver familie kan innkvarteres i hver sin etasje.

   Interiør og eksteriør design

   Etter å ha løst alle de praktiske problemene med å bygge et hus, står de overfor såkalte kreative problemer, for eksempel layout, interiør av rom, utvendig dekorasjon. Her må du lytte til deg selv: du trenger et moderne design eller, mer presserende, en åndelig komponent.

   Entreen er det første rommet både gjester og familiemedlemmer ser. Selvfølgelig vil gjestene bli mer imponert over interiøret og møblene. Men husholdninger er hovedsakelig interessert i funksjonaliteten og romsligheten til dette rommet.

   I dag kan du velge hvilken som helst stil som vil "spille" i gangen, og lage lagringsområder skjult for nysgjerrige øyne.

   Kjøkkenet er hovedrommet for vertinnen til familiens ildsted. Hun skal ikke bare være vakker, men også praktisk. Materialer som leire, stein, keramikk, tre vil se mest lønnsomt ut i en hytte på landet. De er perfekte for interiørdekorasjon av kjøkkenet - materialene er vanntette, de er ikke redde for høye temperaturer og vil tjene eierne i lang tid.

   Stuen tar imot venner og er også perfekt for rolige familiesammenkomster. Fet, levende interiør vil se bedre ut her. Og du kan også aktivt bruke polstrede møbler: sofaer, puffer, lenestoler, puter. Hvordan ordne alt dette organisk kan du se på bildene.

   Soverommet brukes først og fremst til en god hvile for eierne. Dette er, kan man si, et privatrom, et intimt område av hytta. Det er bedre å gi opp lyse farger på soverommet, og foretrekke lyse farger. Sistnevnte vil hjelpe deg med å roe ned, pakke deg inn i komfort og gi deg fullstendig avslapning etter en hard dag.

   Moderne store hytter lar deg lage separate bad, og heller ikke være begrenset i størrelse. Hvis huset er helt tilbaketrukket, er det mulig å realisere et bad med panoramavinduer og tillate deg å nyte naturen mens du tar et boblebad.

   Interiørdekorasjonen av huset er en refleksjon av eierens karakter og skapelsen av komfort for ham. I design holder noen seg til en stil, og noen blander flere samtidig.

   Dekorerer fra naturlige materialer, et stort antall friske blomster vil perfekt reflektere Provence-stilen i huset. I dette tilfellet må møblene være vintage. Vaser, flettede kurver, lysestaker og mer brukes aktivt.

   For elskere av naturlighet og nærhet til naturen, vil et helt trehus tjene som et utmerket alternativ. Treinteriøret ser harmonisk ut med enhver stil. Hvis du vil ha lysstyrke, kan treet trygt males i hvilken som helst farge.

   Det er ønskelig at fasaden til huset er harmonisk kombinert med interiørdekorasjonen. Utvendig dekorasjon vil bli vurdert av mange, ikke bare gjester og venner. Det er viktig at fasaden er så funksjonell som mulig, for hytta beskytter mot vind, regn, snø.

   Naturkatastrofer skal ikke skade et vakkert hjem.

   Følgende materialer kan brukes til dekorasjon:

   • sidespor;
   • stein;
   • motstående paneler;
   • murstein;
   • gips.

     Vanligvis er landhus omgitt av høye gjerder. I den moderne verden er valget av sistnevnte også mangfoldig. Du kan bruke et utskåret tregjerde, metall- eller jerngjerde, polykarbonat, plast og andre alternativer. For å skape harmoni med interiøret i huset, kan gjerdet males i lyse farger eller i gråtoner. Alt avhenger av eierens fantasi.

      Klare eksempler

      Nedenfor er bilder av ferdige landhus og hytter.

      • Nydelig hytte i to etasjer med store høyteknologiske vinduer. Ideell for en stor familie.
      • Luksuriøs to-etasjes murhytte med innebygget garasje. Det kan trygt kalles et drømmehjem.
      • Landhus i murstein i europeisk stil.
      • Stor hytte med moderne fasade.
      • Interiøret til en lukket terrasse i et privat hus. Her kan du slappe av, nyte naturen eller ha det gøy med venner.
      • Panoramavinduer i interiøret gir en uforglemmelig opplevelse og fyller huset med en spesiell sjarm.
      • En stue med peis vil gi ikke bare varme, men også komfort på stille kvelder.

      Prosjektet og designen av et moderne hus med flatt tak i neste video.

      ingen kommentarer

      Kommentaren ble sendt.

      Kjøkken

      Soverom

      Møbler