Prosjekter av murhus med loft

Et hus med loft er en vanlig type eierskap på tomter. Å bygge et loftsetasje er enklere og billigere enn vanlig. Et ekstra pluss er at loftet lar deg eksperimentere med forskjellige interiørdesign.

Egendommer

Det særegne ved hus med loft er at et av boligkvarterene er satt opp under tak på loftet. For bedre bekvemmelighet er taket laget av en ødelagt eller skrånende form. Designet forutsetter at toppen er flat og bunnen er bratt. Takket være disse funksjonene reduseres varmetapene betydelig. I tillegg vekker det vakre taket oppsikt. Loftet sparer plass og lar deg implementere dristige designideer.

Faktisk blir loftet automatisk til det viktigste arkitektoniske området i huset. Vanligvis er soverom, barnerom eller idrettsrom satt opp i denne etasjen. Vinduer spiller en viktig rolle i arrangementet av dette rommet. For murbygninger velges ofte plastprodukter, siden de er mer økonomiske. Dersom økonomi er tilgjengelig, tillates også bruk av trekonstruksjoner. De har også en rekke fordeler. Et annet alternativ for loftsvinduer er franske rammeløse strukturer som gir maksimal lysstrøm og vakker utsikt.

Hvis du nærmer deg valg av alternativer med alt ansvar, vil et murhus med loft bli ikke bare til din eiendom, men også til en ekte dekorasjon av landsbyen. Før du velger og oppretter en struktur fra bunnen av, må du nøye vurdere egenskapene til nettstedet ditt. Etter å ha bestemt parametrene til jorda, ta på søket etter et passende prosjekt. Det er mange alternativer for oppsett av loftsstrukturer. Vær spesielt oppmerksom på murbygningene på loftet.

Mursteinstrukturer er optimale på grunn av deres utmerkede egenskaper. Murstein har et solid rykte blant andre byggematerialer. Et viktig trekk ved en moderne bygning er å utstyre med en mansardheis på designstadiet. Et annet viktig punkt som bør tas i betraktning under byggingen er å utføre etterbehandling og isolasjonsarbeid av taket samtidig med reparasjon av andre lokaler. Muligheter for internt arbeid begrenses kun av økonomi.

Generaliserte trekk ved murbygninger er:

 • maksimal styrke og pålitelighet;
 • en rekke størrelser og farger;
 • allsidighet og evnen til å kombinere;
 • god beskyttelse mot ekstern støy;
 • optimalt, behagelig og koselig mikroklima inne.

Byggematerialer

Før du velger et materiale for konstruksjon, bør du angi funksjonaliteten til den fremtidige strukturen.

Det er flere alternativer:

 • Landbygg for sommerrekreasjon. Det er ikke verdt å bygge kapitalstrukturer for ham. Et visst antall soverom, et lysthus og en romslig stue er nok.
 • Landsted for helårs rekreasjon. For dette tilfellet er kapitalprosjekter av mursteinsloftshus egnet. I dette tilfellet er det nok å ta vare på isolasjonen av gulvene og fasaden.
 • Hus for permanent opphold. Det krever nøye isolasjon og all kommunikasjon. Kjeller og garasje vil komme godt med.

Prosjekter av murhus med loft er veldig populære, siden det opprinnelige utseendet til byggematerialet forblir i mange år. Men for at dette skal stemme, er det viktig at murverket er riktig utført.

Fordelene med brune murstein fremfor trekonstruksjoner er i følgende materialegenskaper:

 • motstand mot dårlig vær;
 • hygroskopisitet;
 • tåler mange sykluser med frysing, tining;
 • ubrennbarhet;
 • skaper en lydisolerende effekt.

Kompresjonsmotstand er korrelert med type produkt: solid, hul. Det er lov å bygge strukturer med forskjellige geometriske former fra murstein. Bygningens eksteriør kan endres ved å bruke flerfargede murstein. For eksempel er det praktisk å kombinere variasjoner fra gult til rødt. Kledning av murverk kan lages av fliser, porselenssteintøy, sluttstein, gips og andre materialer.

Murhus er mer miljøvennlig, siden ingen kjemiske komponenter brukes i produksjonen av byggematerialer. Miljøet blir ikke skadet, slik tilfellet er for eksempel med trekonstruksjoner når tømmer forbrukes i høsting av næringstømmer. Variasjoner i kombinasjonen av materialer kan avhenge av måtene å bruke strukturen på: for sommerferier, helårs rekreasjon og permanent opphold.

Når du vurderer mursteinsprosjekter med loft, er det nødvendig å ta hensyn til antall mennesker som bor. Behovet for gjestehus og viktigheten av en innebygd garasje bør også vurderes. Det kan ikke være behov for et kjellerrom, samt mange vaskerom. La oss se nærmere på noen av variantene.

Prosjekter

På designstadiet er det viktig å velge utformingen av trappen. Byggingen i fremtiden vil ha betydelig innvirkning på hele bildet av boliger.

Det er flere tradisjonelle alternativer for å finne trinn i et rom:

 • Plassering langs bærevegg. Samtidig roteres flere øvre og flere nedre grader 90 grader.
 • Avrundet enkeltflyløftdesign med normale og opprullede trinn for større komfort.
 • Oppstigning med sikksakktrinn ved innervegg. Denne geniale designen vil kreve litt mer plass å romme.

De generelle reglene for utforming av et hus med loft foreslår at skjæringspunktet mellom taket og fasaden bør være minst halvannen meter fra bunnen av loftet. I tillegg innebærer design nøyaktige beregninger av dimensjonene til møbler installert på loftet.

Vurder for eksempel et prosjekt med en loftshytte i murstein på 213 kvm. m. Byggets mål 13,50 * 15,50, byggeareal 178 kvm. Første etasje på 137 kvm kan inkludere en entré - 3,19 m2, en stue - 19,70 m2, rom - 20,21 og 15,68 m2 og to bad - 9,11 og 11,2 kvm. m. Hallen kan ha et areal på 24,89. og kjøkkenområdet er på 24,30 kvadratmeter. Arealet til fyrrommet og terrassen vil være 3,48 og 4,46 kvm. m hhv. Loftsetasjen antar et soverom på 17, 89 m2, en hall - 28,12 m2, en garderobe - 3, 26 og et bad med et areal på 6,69 kvm. m. Prosjektet innebærer så viktige funksjoner som stripefundament, murvegger og armert betonggulv. Taket på prosjektet er gavl, dekkmateriale - fliser.

Hvis du ikke trenger et stort hus, vurder prosjektet med et 10x12 lofts murhus. Okkuperte arealer: første etasje - 80 m2 og loftsetasje - 75 m2. Nyansene i prosjektet tilsier at planmessig forblir huset en-etasjes. Taket på konstruksjonen er gavl 45 grader. Et viktig arkitektonisk trekk er karnappvinduet, som gir frihet til planlegging innvendig. Loftsetasjen er dekorert fra utsiden med en balkong "a la France".

Vinduene på loftet er glaserte dørkonstruksjoner. Klinkerfliser fungerer som varmeisolasjon for fasaden. Det er en kjelleretasje, hvor det er tillatt å plassere et treningsstudio, et verksted og andre elementer av opplegget for fritid. Planløsningen på bakkeplan inkluderer en entré 2.0, et pantry 19.7, et kjøkken 8.6, en spisestue, en veranda, en stue - 42.5, et bad - 4.2 og et fyrrom - 7.9 kvadratmeter. Loftsetasjen inkluderer et bad på 8,6 m2 og flere rom fra 9 til 15 kvm. m. Den ekstremt økonomiske varianten av prosjektet innebærer tilstedeværelsen av et boareal som tilsvarer 56 kvm.

Bygg 10 * 10.Utformingen av første etasje i et slikt hus inkluderer følgende lokaler: et rom - 10, en stue - 15, en spisestue kombinert med et kjøkken - 11, en entré - 3,9, et bad - 3,3 og et omkledningsrom - 2,6 kvadratmeter. Loftsetasjen inkluderer et soverom - 15, et omkledningsrom - 4,3, en stue - 5,0 og et annet rom - 15,7 kvadratmeter.

Som du kan se, antar selv den mest økonomiske versjonen av et hus med loft et tilstrekkelig antall rom for en familie på fire til fem personer.

I tillegg til fordeler har murstein, som byggemateriale, noen ulemper:

 • De høye kostnadene for murbygninger. Kostnadene betaler seg over tid. Siden andre byggematerialer ikke viser seg også kvalitativt over lang tid.
 • Et murhus krever et solid fundament. Denne faktoren påvirker kostnadene for forberedende arbeid. Murhus er dyrere å designe enn tilsvarende tømmerkonstruksjoner.
 • Egenskapene til murstein er slik at de aktivt absorberer fuktighet. Derfor er det i et murhus viktig å holde samme temperatur i alle rom. I et loftsmurhus kan dette gjøres, kanskje med sentralvarme.

Et viktig poeng i utformingen av et loftshus i murstein er spesiell oppmerksomhet til terrenget. Versjonen av fundamentet som brukes vil avhenge av jorda på stedet. I tilfelle av svak jord og rikelig med fuktighet, er det bedre å velge fundamenteringsmetoden med pelsskruer. Noen ganger tillater ikke terrengforholdene bygging av en to-etasjers struktur. I denne versjonen er byggingen av et en-etasjes hus med loftsetasje den eneste veien ut av denne situasjonen.

I et loftshus i murstein er det optimale og komfortable boforhold for alle familiemedlemmer. I tillegg, i loftsversjonen, spares midler betydelig for bygging av andre etasje, sammenlignet med en hovedbygning i to etasjer.

Vakre eksempler

Hvis vi vurderer vakre eksempler mer detaljert, er det lurt å begynne med å studere trappene til loftsetasjen.

 • En elegant trapp, bygget langs den bærende veggen, med 90 graders sving av trinnene.
 • Utformingen av en enkeltflytrapp tillates avrundet. så det vil være mer praktisk å klatre til gulvet, og det vil ta veldig lite plass.
 • En interessant versjon av trappen med sikksakktrinn.
 • En vakker, romslig nok hovedstadshytte med en fullverdig balkong.
 • Bygning med originalt tak. Dette er det ødelagte taket. Hele strukturen ser veldig attraktiv ut på grunn av denne designen.
 • Lite herskapshus med terrasse og to franske balkonger. En attraktiv detalj av prosjektet er taket av en kompleks form, samt etterbehandlingen av loftsgulvet og en del av strukturen med gule murstein. Taket gir maksimal funksjonalitet til loftsetasjen.

     Som du kan se, er et loftshus i murstein en mangefasettert struktur som kan implementeres i henhold til en rekke ideer. Alle vil velge et prosjekt etter sin egen smak og i samsvar med sine økonomiske evner.

     For typer prosjekter av murhus med loft, se følgende video.

     ingen kommentarer

     Kommentaren ble sendt.

     Kjøkken

     Soverom

     Møbler