Prosjekter av hus fra en bar med loft: et fasjonabelt interiør for alle tider

Innhold
 1. Funksjoner og fordeler
 2. ulemper
 3. Hvordan utstyre ute?
 4. Vi tilpasser oss området
 5. Innredningsideer
 6. Bygge- og oppussingstips
 7. Spektakulære eksempler til inspirasjon

Prosjekter av hus fra en bar med loft utmerker seg ved en rasjonell tilnærming til konstruksjonen av en struktur med lagring av bruksområdet til en sommerhytte eller hageplott. For at miljøet ikke bare skal være praktisk, men også spesielt, passende for alle tider, må du ta vare på en rekke faktorer. Vurder subtilitetene i arrangementet, ta hensyn til forskjellige områder og anbefalinger for konstruksjon og reparasjon.

Funksjoner og fordeler

Byggingen av en bygning fra en bar med et loftsrom gir mange fordeler for eierne av huset. I motsetning til loftet er loftet inkludert i det totale opptakene til boarealet. Det er dokumentert, det er et isolert rom som kan brukes til alle rommene i et vanlig hus, forutsatt at det leveres kommunikasjon.

Et hus laget av tømmer er merkbart lettere enn en mursteinstruktur, men det krever også et høykvalitets og pålitelig fundament.

Fordelene med en slik bygning er mange:

 • Tømmerhus med loft utmerker seg ved økt komfort.
 • De er holdbare og miljøvennlige, på grunn av dette er de ufarlige for menneskers helse og provoserer ikke allergier.
 • Heltrehuset har et spesielt mikroklima.
 • Inne i den er tørr eller for fuktig luft utelukket.
 • Materialet har høye varmeisolasjonsegenskaper. Tømmeret holder godt på varmen, noe som merkes spesielt i den kalde årstiden. Om sommeren skapes kjølighet i en slik bolig.
 • Tømmeret kan isoleres, behandles med gipsplater, sidekledning eller annen kledning. Samtidig forblir veggene sterke med en liten tykkelse.
 • Oftest er disse bygningene typiske, så konstruksjonen utføres raskt og automatisk. For å kvitte seg med overflødig fuktighet, er en lett tetningsmasse på naturlig basis gitt.
 • Selve tømmeret er motstandsdyktig mot deformasjon under drift. I motsetning til andre typer byggematerialer, er den ikke redd for temperaturfall og andre ugunstige miljøfaktorer.
 • I tillegg er hus med loft estetisk tiltalende. På grunn av den kreative tilnærmingen til deres konstruksjon og interiørarrangement, kan du skape en spesiell koselig atmosfære. Et hus fra en bar kan dekoreres i enhver interiørstil. Treet er perfekt kombinert med andre byggematerialer. Mot deres bakgrunn får den uttrykksfullhet.

ulemper

Det er umulig å ikke legge merke til flere negative aspekter ved trehus med loft.

 • Baren trenger mer nøye vedlikehold. Den må impregneres med antiseptika og tones.
 • De varmeisolerende egenskapene til tømmeret er dårligere enn tømmerhus.
 • Det er sjelden at noen treslag ikke er påvirket av insekter.
 • Slike byggematerialer er svært brannfarlige og krever brannsikring.

Hvordan utstyre ute?

Oppussing fra en bar med loft utenfor avhenger av en rekke faktorer. Disse inkluderer størrelsen på tomten, arealet som er tildelt bygningen, dens plassering, budsjettet som er avsatt til konstruksjonen og smakspreferansene til kunden. Siden det i dag er vanlig å bruke stedet rasjonelt og funksjonelt, er ikke ett hus nok for en god hvile.

Vanligvis kompletteres bygningen med en sittegruppe for å kunne slappe av i frisk luft. Det kan være et åpent eller lukket lysthus, en veranda eller en terrasse.Lysthuset skiller seg fra verandaen ved at det er reist separat fra hovedbygningen, det er ikke koblet til husets vegg. Terrassen er ikke annet enn et åpent område nær døren, supplert med en baldakin eller markise med et monteringssystem. Et slikt tillegg til en limt eller profilert trelaststruktur vil gi den større originalitet og øke attraktiviteten.

Tilstedeværelsen av en ekstra struktur gjør utsiden av huset mer behagelig. Hvert utvalgt objekt gjennomgår en grundig arkitektonisk studie og design. Dette gjør at moderne brukere kan gi seg komfortable forhold for liv og rekreasjon.

For arrangementet av lokalområdet kan du bruke forskjellige elementer: markiser, paraplyer, plastmøbler, utlegging av stier med steiner og landskapsdesign.

En av forutsetningene for å arrangere et sted med et trehus fra en bar er innredningen gjennom ulike teknikker. Du kan for eksempel sette små statuer i hagen, lage vakre blomsterpotter på egenhånd. Teknikken for landskapsarbeid er også interessant, noe som er spesielt attraktivt i utformingen av lysthus og terrasser ved siden av et tømmerhus. Alle disse faktorene diskuteres på designstadiet, hver plantekomponent er valgt under hensyntagen til den klimatiske bakgrunnen til en bestemt region.

Vaser og annen dekor for blomster er valgt på en enkelt måte for utformingen av hele nettstedet.

Vi tilpasser oss området

Hvert prosjekt er unikt på sin måte. Vurder de etterspurte prosjektene:

 • 6 x 4 m. Det lille området er praktisk for et åpent studiooppsett og et karnappvindu i underetasjen, loftet vil bli brukt som soverom.
 • 6 x 6 m. En interessant designløsning for første etasje for stue og kjøkken. Loftet bør tas under soverommet. Du kan bruke plassen til det nedre nivået til et studiorom og en terrasse, ta loftet til et soverom og en balkong.
 • 6 x 7 m. Her er det mulig å tilrettelegge nedre sjikt til kjøkken, stue og hall, deretter vil loftet utstyres med 2 soverom.
 • 6 x 9 m. Stue, kjøkken, liten vestibyle og barnerom er best plassert i underetasjen. Ovenpå kan 2 soverom plasseres under loftstaket.
 • 7 x 8 m. Rasjonell plassering av kjøkken, bad, stue, gang og soverom i første etasje. Loftet inneholder entre og 3 soverom.
 • 7 x 9 m. Huset med veranda, barnehage, stue og kjøkken er gjestfritt. Ovenpå er det plass til 2 soverom.
 • 8 x 8 m. Vi forlater loftet for 2 soverom for familiemedlemmer. Det er bedre å ta den nedre plassen for en barnerom, romslig stue og en gjestfri kjøkken-spisestue.
 • 8 x 9 m. Viktige funksjonelle rom (kjøkken, barnehage, stue) vil bli plassert i underetasjen. Øvre etasje bør være utstyrt med soverom eller personlig plass for husstandsmedlemmer.

Når opptakene økes (for eksempel er arealet for bygningen 8 x 10, 9 x 9 m), kan du bruke nyttige centimeter under karnappvinduene. De kan brukes som spiseplass, lekeplass eller hvileplass.

Innredningsideer

Hovedregelen for et harmonisk interiørrom er konsistensen av interiøret i en enkelt stil. Det er uakseptabelt at loftet eller andre rom på hytta er nedsenket i designstiler med forskjellig temperament og historisk periode. Inne i land- eller landbygninger med loft, bør du velge en nøytral design, med tanke på antall, alder og interesser til husstandsmedlemmer. For eksempel er militære og avantgarde-temaer utelukket der det er barn.

Alt trenger orden og ytterste enkelhet, basert på fire regler: plass + letthet + funksjonalitet + attraktivitet. I slike hus er en overflod av tre i designet uønsket. Hvis det er mye av det, er det viktig å maskere teksturen. Ellers risikerer man å gjøre huset om fra en bar til en trekasse. Teksturen må skille seg ut, ellers vil det skape et deprimerende miljø.

Møbler for slike hus velges kompakt, fortrinnsvis i et sett.Sofaen og lenestolene skal ha et komfortabelt og pålitelig transformasjonssystem. De er plassert i stuen, supplert med et salongbord med en glassplate laget av forsterket glass.

Glass strekker ethvert interiør. Det gjør plassen lettere, selv om den er malt i en edel sjokoladenyanse.

Det er bedre å velge lyse nyanser for å dekorere veggene og taket til et slikt hus. På grunn av dette kan du visuelt øke bredden og høyden på veggene, og slette de klare grensene til gulvene. Til taket kan du velge gips og strekkfilm. Begge materialene sørger for en overgang til veggen for å fremheve et eget funksjonsområde. For belysning er det bedre å velge spotlights og fleksibel stripebelysning, innebygd i vegger eller tak.

Kompleksitet kan skapes av taket på loftet, som er både taket og veggene på loftsrommet. I tillegg har den bjelker som kompliserer utformingen av taket. For ikke å skape vanskeligheter med dekorasjon, kan du bevisst understreke bjelkene ved å henge uvanlige lamper på dem, for eksempel vifter eller flekker med et system for å justere hellingsvinkelen til lysstrømmen.

Bygge- og oppussingstips

 • Byggingen av et hus med loft utføres på det høyeste punktet på stedet. Tykkelsen på veggene til bygninger laget av tømmer bør være 10 - 15 cm. For overlapping av første etasje bør tømmermateriale brukes på en lin-juteduk. I dette tilfellet må partisjonene være ramme.
 • For andre etasje (loft) er det tillatt å bruke stenger med en tykkelse på 50 - 100 mm. Ved reparasjon kan de dekkes med klaffe. Eventuelle skillevegger som er opprettet under bygging eller reparasjon, kan kun rammes inn.
 • Skillevegger for loftsetasjen skal være rammepanel. Minimumshøyden på veggene til hovedstrukturen bør ikke være mindre enn 2,4 m. For loftet er dette tallet 2,2 m. Trappen som fører til loftet kan være en- og to-fly. Plasseringen skal ikke skjule det nyttige området i 1. etasje. Derfor kan den skrus. Materialet til trinnene må være sklisikkert.
 • Vinduer til loft og hovedbygning skal være dobbel vinter, med åpningsfunksjon. For tak og gulv er det nødvendig å sørge for isolasjon opptil 5 cm tykk med en pakning for varme- og dampisolering. For taket er det verdt å bruke galvanisert bølgepapp. For dører er det bedre å velge hardboard.
 • Til sperrene er det bedre å bruke en kantplate 5-10 cm tykk.Det kreves en ukantet plate til dreiebenken. For å forlenge levetiden til et slikt hus, må hovedbyggematerialet holdes i god stand. Det er viktig å følge konstruksjonsteknologien i henhold til alle regler.

Spektakulære eksempler til inspirasjon

For å se nærmere på etterspørselen etter ideen om å bygge tømmerhus med loft, vil eksempler på fotogallerier hjelpe.

 • Et originalt eksempel på en konstruksjon fra en profilert bjelke.
 • En interessant løsning med balkong og gaveltak.
 • Hus med langstrakt utforming og karnapphylle.
 • En interessant løsning med støttepilarer, balkong og sadeltak.
 • Kompleks takkonfigurasjon, tilstedeværelsen av balkonger, markiser, to innganger på tilstøtende plan av huset.

For informasjon om hvordan du bygger et hus fra en bar med loft, se neste video.

ingen kommentarer

Kommentaren ble sendt.

Kjøkken

Soverom

Møbler